Wij zijn er klaar voor!

De afgelopen maanden bouwden we vanuit Goeree-Overflakkee aan een nieuw online platform voor de tuinbranche. Samen met een enthousiast team en een aantal toonaangevende leveranciers zijn we erin geslaagd dé leverancier van tuinmaterialen te worden.

Als specialist in tuinmaterialen ontzorgen we voortaan tuinexperts en specialisten zoals jij! Zo heb je straks keuze uit meer dan 20.000 artikelen en visualiseren we gratis het tuinontwerp van jouw klant met onze 3D Tuinontwerp service.

Altijd up-to-date!

We houden onszelf continu op de hoogte van de laatste trends in de tuinbranche en kennen vanuit jarenlange ervaring de behoefte van experts en specialisten in de tuinbranche, welke producten nodig zijn voor iedere specifieke klus en zijn voorbereid op huidige en toekomstige Corona-maatregelen.

Ons platform wordt meerdere keren per dag bijgewerkt met de nieuwste producten en verbeterde productinformatie. Met behulp van slimme koppelingen met onze partners en leveranciers stemmen we de voorraden in onze winkel en ons op digitale platform live op elkaar af. 

Overal online!

Met een volledig geïnstalleerde tablet maak je vanuit je persoonlijke omgeving snel offertes op maat. Populaire producten bewaar je als favoriet, zodat je die gemakkelijk terugvindt en toevoegt. 

Tuinmaterialen Goeree-Overflakkee ondersteunt de tuinbranche en ontwerpt daarom gratis iedere tuin volledig in 3D!  Daarnaast staan de meest recente brochures van onze leveranciers voor je klaar als downloadbare PDF. Hierdoor heb je nooit meer een gebrek aan Tuinspiratie!

Klaar om te bestellen? Bestellingen leveren we op ieder gewenst adres in Nederland waarbij alle gegevens veilig en versleuteld worden opgeslagen.

Jan de Tuinman bij Tuinmaterialen Goeree-Overflakkee
keramische-tegels

Platform Partners

Onze tuinexperts zetten we graag in het zonnetje. Iedere specialist verdient dan ook een plek in onze partner-tuin, zodat we samen kunnen groeien!

Zo inspireren we anderen met sfeerbeelden, 360-graden video’s, timelapses, interviews en klantverhalen. Hierbij worden de bedrijfsnaam met bijbehorend logo en contactgegevens gedeeld via ons platform én doorlopende social media campagnes.

Benieuwd wat Tuinmaterialen Goeree-Overflakkee voor jou kan doen?

Laten we (digitaal) een kop koffie drinken en ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want samen zorgen we ervoor: Voor iedereen een tuin!